Slot vermaak en andere tips om je huis veilig te houden

Posted by admin
jun 26 2019

Wanneer je je zorgen maakt over de veiligheid van je huis, dan zijn er veel dingen die je kunt doen om diefstal en inbraken te helpen voorkomen. Volg deze tips om je huis en je gezin te beschermen tegen ongewenste indringers.

Controleer je sloten

Alle deuren die toegang geven tot de buitenkant van je huis moeten een nachtslot op hen hebben en vergrendelingen die werken zonder veel kracht. Als je deuren loszitten of niet goed kunnen worden vergrendeld, dan kun je overwegen om ze te laten repareren zodat ze goed sluiten.

Beveilig je garage

Als je garagedeuren ramen hebben, bedek ze dan met een zeil, vuilniszak of ander beschermend materiaal, zodat mensen niet kunnen zien wat binnen aanwezig is. Wijzig de code van je automatisch deurbedieningspaneel met de frequentie. Als je garage een binnendeur heeft, installeer dan een nachtslot en voer een slot reparatie uit om ervoor te zorgen dat het mensen buiten houdt. Als je de stad een weekend of langer verlaat, gebruik dan een hangslot om je garage veilig te sluiten om het dieven moeilijker te maken om binnen te komen.

Laat Licht aanwezig Zijn

Er moet een licht met een bewegingssensor boven je voordeur of boven je garage geïnstalleerd zijn. Inbrekers zullen sneller je woning met rust laten als ze door een felle schijnwerper beschenen worden wanneer ze voorbijlopen. Zorg ervoor dat je deuren te allen tijde vergrendeld zijn en dat slotherstel op buitendeuren die indringers gemakkelijk toegang geven uitgevoerd wordt.

Verberg je afval

Potentiële dieven houden ervan om rond te neuzen in je afval, en ze zijn niet op zoek naar blikjes. Verberg je afval in je huis of in je garage, zodat je geen mensen aantrekt die op zoek zijn naar afgedankte e-mail, creditcard aanbiedingen en andere persoonlijke informatie die je identiteit zou kunnen schaden.

Bescherm je voertuig

Zelfs als je in een gebied woont waar inbraak niet vaak voorkomt, moet je altijd zorgen dat je  voertuig zich op een veilige plaats bevindt. Plaats het in een afgesloten garage en laat nooit voorwerpen zoals portefeuilles, portemonnees of chequeboekjes achter op de stoelen, zelfs als je auto veilig is. Zorg er ook voor dat je auto te allen tijde afgesloten is, want dieven neuzen graag rond in ontgrendelde voertuigen op zoek naar persoonlijke informatie en bezittingen.

Maak lawaai

Wanneer je voor een langere tijd afwezig bent, laat dan een radio, televisie of een ander apparaat aan zodat het klinkt alsof iemand thuis is. Hou de gordijnen gesloten en laat de lichten aan.

Meer informatie: www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag

Comments are closed.