Glasservice, glasschade en glasherstel

Posted by admin
mei 27 2014

Glasservice, glasschade en glasherstel

Voor een snelle glasservice bij glasschade kunt u gebruik maken van onze 24-uursservice. Hoe en wanneer kunt u gebruik maken van onze 24-uursservice, de glasschade-service en glasherstel? U leest het allemaal hieronder.

De 24-uurs glasservice

Uw ruit is in het weekend of ’s nachts kapot gewaaid, door vandalen vernielt of met oud en nieuw beschadigd door vuurwerk. Dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op de 24-uurs glasservice van uw erkende glashandel. Het maakt daarbij niet uit of u particulier bent of een zakelijke klant. De dienstdoende monteur staat u buiten kantooruren te woord om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hij beschikt over de meest gebruikte enkel glassoorten, zodat het direct mogelijk is om het glas te vervangen. Als het om een specifieke glassoort gaat, die de monteur niet in zijn service-wagen heeft, plaatst hij een noodglas, zodat het gat in elk geval is gedicht. Het juiste glas zal worden besteld, en zo spoedig mogelijk worden vervangen.

Glasschade

Ook voor minder urgente gevallen van glasschade kunt u terecht bij de erkende glashandel om uw beschadigde ruiten te herstellen door onze glasschade-service. Denk niet alleen aan kapotte ramen, maar ook bij beschadigde ruiten in deuren, gehavende glazen legplanken en het gebroken glas van ingelijste kunstwerken, kunt u een beroep doen op onze glasschade-service. Ter plekke kunnen we het gebroken glas direct repareren of vervangen.

Onze pluspunten van glasherstel op een rij

•             24 uur bereikbaar en inzetbaar, ook op feestdagen.

•             Gecertificeerde monteur

•             Direct vervangen of hersteld

•             Vervangen van ramen, legplanken en glas voor kunstwerken

•             Flexibel, vakbekwaam en hoge kwaliteit

•             Bereikbaar via telefoon (bij 24 uur service)  , fax, email en de website

•             Veilig en betrouwbaar

We zijn een jong bedrijf met 61 jaar ervaring. Onze producten voldoen aan de Nederlandse en Europese eisen. Ook bij het plaatsen houden we rekening met de geldende reglementen van het SKH ISO 9001. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij uw erkende glashandel.

Comments are closed.